O NAMA


Poduzeće Gala Group je svojom ponudom proizvoda i usluga izborilo svoje mjesto na tržištu usluga namijenjenih za opremanje doma i izrade namještaja. Glavne karakteristike našeg poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunske usluge, kompetentno i ljubazno osoblje, te individualan pristup klijentima. Poslovna politika poduzeća konstantno je usmjerena ka reinvestiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa. Svjesni smo da je bez sistematizacije i usavršavanja poslovnih procesa u skladu sa politikom kvalitete nemoguće poboljšati udio na tržištu, kao i imidž poduzeća. U postizanju toga cilja kao glavna okosnica ističe se profesionalno osposobljavanje našeg kadra.

Naša tvrtka nudi široki asortiman pločastih materijala i uslugu obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvalitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama (tzv. kantiranje), omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu.

U drvnom centru Gala Group možete pronaći apsolutno sve što je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri, uključujući pločasti materijal, okove za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudopere i slavine. U ponudi nudimo proizvode renomiranih svjetskih brendova od kojih izdvajamo: Egger, Franke, Liebherr, Faber, Häfele, Blum, Laguna, Gamet, Rehau i Bernarda madraci.

Misija i vizija

Naša misija je da postavljamo nove trendove u obradi drvnih materijala te da kupcima i njihovim zahtjevima udovoljavamo bogatstvom dekora i velikom širinom asortimana. Zadovoljstvo i ispunjenje potreba naših kupaca i partnera okosnica su našeg poslovanja. Stvaramo izuzetno odgovoran pristup radu i sa svakim novim poslom unosimo adekvatne promjene, pratimo trendove, osluškujemo potrebe i ideje kupaca, te ih unosimo u naš način rada.

Naša vizija je uz pomoć praćenja i kontinuiranoga uvođenja modernih tehnologija zadržati kvalitetnu uslugu i mjesto među vodećim poduzećima za obradu finalnih drvnih materijala. Također od velike je važnosti da najsnažnija poluga našeg uspjeha budu ljudi koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost poslovanja sve od pregovora do realizacije dogovorenog projekta.